RYKTE – Konami gör Castlevania: Mirror of Faith till 3DS

Ett rykte säger att Konami för tillfället jobbar på ett nytt Castlevania till 3DS. Spelet ska gå under namnet Castlevania: Mirror of Faith och ska visas på E3. Enligt ryktet så verkar det även som att MercurySteam, utvecklarna av Castlevania: Lords of Shadow (360/PS3), är inblandade.

Att Konami kommer att släppa ett nytt Castlevania till 3DS känns som en självklarhet, då DS-spelen var en stor succe. Om det kommer att visas på E3 är dock frågan. Konami har själva svarat på ryktet med ett tråkigt men mycket vanligt svar, ”we don’t comment on rumor or speculation.”.

I vilket fall som helst, låt oss hoppas på att det stämmer. Har vi tur så kanske Konami visar det redan den 31:e maj/1:e juni på deras pre-E3 show.

(UPDATE)

Det här ryktet börjar bli trovärdigare och trovärdigare. Till att börja med så har David Coxx från MercurySteam ändrat sin visningsbild på twitter till den här:

Kan den ha något att göra med Castlevania: Mirror of Faith? Mycket möjligt. Det ser ut som att vara en del från en Castlevania konceptbild.

Även den här bilden har släppts:

Som ni ser så är Domain-namnet Catslevania-Mirror of Fate.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: